Laurie van Leeuwen per 1 januari 2023 benoemd tot partner bij Davids Advocaten

09-01-2023
Nils Reerink
Portret Laurie van Leeuwen - Davids Advocaten

Met trots delen wij mee dat Laurie van Leeuwen (1991) is benoemd tot partner. Laurie is sinds 2015 als advocaat aan Davids Advocaten verbonden.

Naast haar werkzaamheden als advocaat heeft Laurie ruim zeven jaar ervaring als curator in faillissementen. De brede kennis die Laurie als curator heeft opgedaan, blijkt voor haar cliënten van grote toegevoegde waarde te zijn. Laurie heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd. In 2021 rondde zij de INSOLAD/Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht af (cum laude). In 2022 volgde Laurie de specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten.

In haar commerciële praktijk richt Laurie zich op het bijstaan van (stakeholders van) ondernemingen in financieel zwaar weer. Zo begeleidt Laurie bedrijven bij reorganisaties, surseance van betaling en in de voorfase van een faillissement. Binnen haar vakgebied is Laurie gespecialiseerd in het adviseren en procederen over bestuurdersaansprakelijkheid. Laurie staat regelmatig bestuurders van ondernemingen bij die door een curator of een schuldeiser worden aangesproken. 

De benoeming van Laurie onderstreept de groeiambitie van Davids Advocaten. Met Laurie’s professionele ervaring en gedrevenheid op het gebied van Insolventie- en Ondernemingsrecht is zij als partner een aanwinst voor het kantoor en haar cliënten. Davids Advocaten verheugt zich op de voortzetting van de samenwerking.