Corporate Litigation

Scherp aan de wind
als het nodig is

Soms kan een bestendige toekomst alleen worden bereikt door het voeren van een gerechtelijke procedure. Een schijnbaar onoplosbaar belangenconflict tussen stakeholders waaraan de vennootschap ten onder dreigt te gaan. De grootste afnemer die haar betalingen opschort. Een leverancier die niet meer levert. Een conservatoir beslag dat de gehele bedrijfsvoering plat legt. In die gevallen is de eerste klap een daalder waard.

Doelgerichte en kostenefficiënte ondersteuning

Onze litigation specialisten kunnen u ondersteunen bij het voorkomen en oplossen van de conflicten die zich binnen uw onderneming kunnen voordoen. Wij adviseren en procederen over overnamegeschillen, aandeelhoudersgeschillen en aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders. Hierbij streven wij ernaar om door effectieve bemiddeling alle betrokkenen aan boord te houden om zo procedures te voorkomen.

Indien het onverhoopt tot een procedure komt, dan kunt u bij ons rekenen op bijstand door betrokken en deskundige professionals die uw belangen gedreven vertegenwoordigen. Samen bepalen wij de strategie gericht op de meest gunstige uitkomst. Scherp aan de wind wanneer dat is vereist.

Kennis en ervaring

Onze gespecialiseerde advocaten hebben grondige kennis van het vennootschaps- en rechtspersonenrecht en het burgerlijk procesrecht. Daarnaast beheersen onze advocaten het beslag- en executierecht tot in de puntjes. Door onze brede ervaring in de praktijk, ook als curator en bewindvoerder, staan wij in procedures garant voor een doordachte strategie waarbij alle risico’s en mogelijkheden worden meegewogen. Een optimaal resultaat is hiermee verzekerd.

CONTACT

Wilt u weten wat onze litigation specialisten voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag.

Helder advies vanuit een breed perspectief

Wij wegen de risico's
én zien de mogelijkheden

De basis voor
succesvol zakendoen

Een gamechanger voor ondernemingen in zwaar weer

Strategisch advies bij financieel zwaar weer