Commerciële Contracten

De basis voor
succesvol zakendoen

Uitgebreide overeenkomsten worden vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Veel ondernemers komen liever op hoofdlijnen en zelfs mondeling tot een akkoord. Regelmatig wordt er vertrouwd op de blauwe ogen van de wederpartij of worden de kleine lettertjes vergeten. En zolang de onderneming geen averij oploopt gaat dat vaak prima. Maar als het fout gaat, dan kan de schade die een onderneming lijdt vele malen groter zijn dan aanvankelijk gedacht.

Wij helpen graag bij het opstellen en beoordelen van commerciële overeenkomsten (o.a. distributie, agentuur, samenwerking), het opstellen en beoordelen van standaard inkoop- en verkoopcontracten, het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden en het beschermen van contractuele rechten en het afdwingen van contractuele plichten.

Kennis en ervaring

Onze gespecialiseerde advocaten hebben grondige kennis van het vermogens- en verbintenissenrecht, waardoor onze cliënten verzekerd zijn van gedegen contracten waarin juridische posities zijn verankerd. Wij behoeden onze cliënten voor juridische valkuilen en onaanvaardbare risico’s. Daarnaast beheersen onze advocaten onderhandelingsstrategieën om contractonderhandelingen tot een goed einde te brengen.

CONTACT

Wilt u weten wat onze specialisten op het gebeid van commerciële contracten voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag.

Helder advies vanuit een breed perspectief

Wij wegen de risico's
én zien de mogelijkheden

Scherp aan de wind
als het nodig is

Een gamechanger voor ondernemingen in zwaar weer

Strategisch advies bij financieel zwaar weer